Vico på Instagram

Vico Throw In Ultraljudssvängare kan anpassas i storlek och styrka för att passa i befintliga tankar och bad. Genom sin höga effektivitet skapas förutsättning för en effektiv men ändå skonsam rengöring. #ultraljudstvätt #ultrasoniccleaner #ultraljudssvängare #vico
Snygga och enkla displayer till våra ultraljudstvättar 👌🏼
Glada miner på Vico-medarbetare efter ett givande kundbesök tidigare idag. Vi misstänker att övriga mötesdeltagare såg lika glada ut på deras hemresa 🙌🏼
Vicos automatiska flerstegstvätt; ultraljudstvätt - skölj - tork 🌀💧💨
Dagens provtvättning. För att hitta rätt tvättvätska och % gäller det att testa sig fram.
Bild 1) Otvättad.
Bild 2) Efter testtvätt ett.
Bild 3) Efter test två med en annan tvättvätska.
Som ni ser blev resultatet mycket lyckat! 🤗
#vico #gocleangovico #ultraljudstvätt #ultrasoniccleaner
Olika föroreningar kräver olika lösningar 🌀

Det finns massor av olika typer av partiklar att tvätta bort och självklart kan inte en lösning gälla för samtliga problem. 

Dessa glas är resultaten efter två olika provtvättningar.

Det ena är efter att ha rengjort ett föremål från tyngre partiklar. Här kommer ett partikelfilter fungera bäst då filtret är tätare en partiklarna vilket renar vätskan och gör den användbar igen.

Det andra glaset visar vätska efter rengöring av olja, här är den bästa lösningen en oljeskimmer. En skimmer rensar det översta lagret på vätskan för att bli av med hinnan av olja/fett. Detta för att hålla vätskan ren men även för att hålla föremålet rent när det plockas upp ur tvätten. 

GO CLEAN, GO VICO 💦
Vico Stötfångartvätt 😍
Vico & Miljö 🌱

Vico erbjuder ett komplett sortiment av rengöringsprodukter för verkstads- och tillverkningsindustrin. Vår ambition är att produkterna ska vara av hög kvalité samt skonsamma för miljön.

Förutom att tvättvätskan ska vara kvalitativ och miljövänlig rekommenderar vi alltid våra kunder en process där rengöringsvätskan filtreras och återanvänds ett flertal gånger innan den skickas till destruktion. Detta leder även till stora kostnadsbesparing för kunden.

Våra produkter ska vara skonsamma för miljö och människor under användningstiden och efteråt. Vi engagerar och väljer miljömedvetna leverantörer och entreprenörer.