Branscher

Våra ultraljudstvättar används inom all typ av industri

Användningsområden Vico ultraljudstvätt och spoltvätt

Vicos ultraljudstvätt och spoltvätt är inte begränsade till en specifik industri eller bransch. Det här innebär att om det finns ett behov av rena detaljer så har ni användning av våra produkter. Vad man ska ha för tvätt är inte alltid en självklarhet heller, det är därför vi hjälper er hela vägen med vad som passar bäst just för er och vilken typ av tvättvätska som ska användas till er förorening.

 

Kort förklaring på lösningar till respektive bransch

  • Till marin-offshore så har vi bland annat tillverkat stora tvättanläggningar till en mängd olika fartyg och deras verkstäder för att rengöra diverse filter och maskindelar.
  • Till läkemedelsindustrin så har våra tvättar bidragit till att läkemedelsföretag kan bibehålla deras renhetskrav på deras detaljer vid produktion.
  • För fordonsbranschen så har vi tillverkat ultraljud- samt spoltvättar och utvecklat en stötfångartvätt specifikt för att rengöra stötfångarna på bil vid reparation och lackering.
  • I processindustrin så är det ofta man stöter på en ultraljudstvätt från Vico. Här gör man rent diverse maskindelar så att det går att arbeta med dem.
  • Hos samtliga svenska kärnkraftverk idag så står det ultraljudstvättar av Vico på bland annat turbinverkstaden och dekonten. Här är rengöring med hjälp utav ultraljud en erkänd teknik.
  • I övrigt kan det vara allt från brandmännens rökdykutrustning till försvaret och polisens vapen.

Nyfiken på vilka lösningar vi har inom din bransch?