Tvättvätskor

Att välja rätt tvättvätska vid rengöring är ofta avgörande för
ett bra resultat. Det finns en mängd olika rengöringsvätskor på marknaden och Vico kan hjälpa Er hitta en miljövänlig och effektiva vätska.

Om du redan har en rengöringsvätska som fungerar till exempel i en manuell process är möjligheten stor att man även kan använda produkten i en industritvätt. Det är emellertid viktigt att medlet inte är brandfarligt eller på annat sätt kan skada tanken.

Nedan finner du kort information om våra vanligaste tvättvätskor. Kontakta oss för mer information.

Artikelnummer Användningsområde
CBV-Universe 100

En kraftigare tvättvätska framtagen för att avlägsna fett, sot och grovt förekommande smuts.

Koncentration: 1-10%

Framtagen av Mac serien Produktion

CBV-Universe 25

En mildare universal tvättvätska som funkar inom allt från verkstäder till livsmedelsindustrin. Produkten är inte heller skadlig mot exempelvis aluminium eller målade ytor.

Koncentration: 5-10% (beroende på smutsighetsgrad)

Framtagen av Mac serien Produktion

CBV-Universe 660

En korrosionsskyddande tvättvätska för metallindustrin. Vätskan är lågskummande och fungerar i spoltvätt lika bra som ultraljudstvätt.

Koncentration: 2-5%

Framtagen av Mac serien Produktion

CBV-Descale 8+

En effektiv vätska för att lösa kalkbeläggningar på exempelvis tvättfat, badkar, duschar, kakel och kromarmaturer. Vätskan är också effektiv mot alla typer av rost (även gravrost) från maskindelar, båtar, bilar och verktyg. Vätskan är skonsam mot material som järn, stål, aluminium, gummi och trä.

OBS! Vissa material kan vara känsliga mot fruktsyror, t.ex. reaktiv metaller som zink, magnesium, lithium, kadmium samt marmor och liknande. Prova först på ett ej synligt ställe.

Dosering: Situationsanpassat.

Framtagen av Mac serien Produktion