Spol-och industritvätt – Simplex big 2B

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Simplex big 2B

[/vc_column_text][vc_column_text]Simplex Big är ett system som automatiskt tvättar/rengör medelstora och stora mekaniska delar. Tvättningen utförs med hjälp av övre, nedre, och sidojetstrålar. Plattformens långsamma rotation sker med hjälp av en växelmotor med momentbegränsare. En PLC, gör det möjligt att anpassa/skräddarsy tvättningen/rengöringen tack vare ett brett utbud av tillbehör.

Tvåbadversionen (2B)har två separata tankar och utför både tvätt och sköljning.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_gallery interval=”3″ images=”3982″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Klicka för att se tabellen[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Modellprogram” font_container=”tag:h3|text_align:left” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_single_image image=”4085″ onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Simplex Big 2B (dubbeltank) har utformats för tvätt och sköljning av tunga medium och storadelar. Simplex Big är utrustad med en extern vagn där de delar som ska tvättas placeras. Därefter skjuter operatören plattformen in i tvättkabinen. Genom att trycka på två knappar stängs den vertikala dörren och arbetscykeln startar.

Tvättningen utförs med hjälp av en rostfri pump som suger vätskan från den första tanken och sprutar den på delarna medan plattformen sakta roteras med hjälp av en växellåda. Efter tvätten och en kort dropptid startas sköljningen av delarna. I denna fas suger en andra pump sköljvätskan från den andra tanken och sprutar den på delarna/godset med hjälp av speciella rör. Systemet är helt anpassningsbart tack vare de många tillbehör som finns och arbetscykeln hanteras helt av en industriell PLC.

Tack vare pekskärmpanelen och en intuitiv programvara är det möjligt att enkelt ändra alla arbetsparametrar, kontrollera status för de installerade enheterna och ändra de 16 tillgängliga programmen.

Simplex Big är extremt robust och har lång livslängd, den minskar operatörstiden, vilket alltid garanterar bra resultat med mycket låga driftkostnader. Några tillgängliga tillbehör är bl.a. varmluftstorkning, högtryckspump, och manuell tvätt integrerad i maskinen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]