I Vicos sortiment finns två olika typer av toppmatade spoltvättar

DT and RT-serien.

Båda typerna har roterande korg och finns i olika storlekar.

Modellprogram

Klicka för att se tabellen.

DT Serien

DT-serien finns i 2 storlekar; DT700C and DT800C.

DT-serien är en helautomatiserad spoltvätt som är robust och värmeisolerad. Förutom automatiska tvättprogram finns även manuell rengöring tillgänglig. Serien innehåller två maskiner med respektive ø700 och ø800mm korg. Tvättemperaturen kan enkelt läsas av på den digitala displayen som finns på kontrollpanelen och har mjuka tangenter. DT-serien kan värma upp tvättvätskan upp till 90°C. Maskinen är ljudisolerad och är utrustad med nivåvakt för att skydda pump och värmeelement

DT-serien används med stor framgång av tillverkande företag i bland annat bilindustrin, grafiska- och tryckföretag, service- och underhållsbranschen, och även i offshore- och marinsektorn.

DT-serien är tillverkad i rostfritt stål invändigt och utvändigt, en kompakt design, justerbara ben och roterande trumma i rostfritt stål.

RT Serien

RT-serien finns i 3 storlekar; RT700, 900 och 1150.

Alla tre modellerna har en enkel och tillförlitlig tvättoperation. RT-serien är tillverkad i rostfritt stål med munstycken och pump. Tvätttemperaturen kan justeras mellan 30-60°C och tvättiden mellan 0-30 minuter. Alla modeller är utrustade med nivåvakt för att skydda pump och värmeelement.

RT-serien används i stor utsträckning i maskinverkstäder, tillverkande företag och inom offshore- och marinsektorn.

Drift

 

Detaljerna som ska tvättas placeras i tvättkorgen som roterar under hela tvättprocessen. Detaljerna rengörs genom 3-punkts spolning via ett rostfritt munstycke med ett högt flöde av uppvärmd vattenbaserad tvättvätska.

Design och användarvänlighet

Alla toppmatade maskiner har en kompakt design som gör dem enkla och användarvänliga. Både DT- och RT-serien har en enkel kontrollpanel, som operatören enkelt kan justera till lämpligt tvättprogram.

Utrustning

 

För att välja rätt maskin för era specifika behov finns ett stort utbud av extrautrustning.